​Billakering til en god pris

Midt på Sjælland – tæt på dig

Vådlakering af stål, aluminium, træ og kunststoffer

Vi leverer god kvalitet og en super service

Leder du efter en autolakerer, som tilbyder alle former for vådlakering? Så har du fundet det rette sted. Hos MK Autolakering lakerer vi alt fra biler til køkkener. Vi vådlakerer for både private og erhverv i bl.a. Store Merløse, Roskilde, Ringsted og Holbæk samt mange andre steder.

Du kan altid forvente et flot håndarbejde, når du giver os en opgave. Vi lægger vægt på at levere god kvalitet og en super service. Vi kan kort sagt stå inde for alt vores arbejde.

Vi giver det gamle og slidte et nyt liv

Vi har specialiseret os i vådlakering på alle overflader, og det kan være fra biler til overflader af aluminium, stål, træ og kunststoffer. Det kan f.eks. være døre, skuffer og låger. Det kan også være møbler, maskiner og butiksinventar.

Det kan være, at dit køkken er ved at være slidt. Måske er farverne ikke længere tidssvarende, men du er glad for dit køkken, eller også har du ikke plads i budgettet til et nyt køkken. Så er en industrilakering svaret.

Vi kan f.eks. lakere dine låger og skuffer. Pludselig får dit gamle køkken et nyt liv, og du beholder endda den gamle æstetik og det personlige præg. På samme måde kan vi også friske ældre møbler eller indvendige døre op. Næsten alle overflader kan vådlakeres.

Få et uforpligtende tilbud på vådlakering

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige værksted, hvis du ønsker, at vi skal kigge nærmere på en opgave. Du kan naturligvis også ringe eller skrive til os – og måske vedhæfte et billede af det emne, som skal lakeres. Så laver vi et uforpligtende tilbud på den ønskede vådlakering. Vi giver naturligvis råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular og vi ringer dig op indenfor 24 timer omkring dine behov. Ud fra den samtale, vil vi kunne give dig et uforpligtende tilbud. Kan du ikke vente?

Så ring til os på 51 33 85 35.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kig forbi vores hyggelige værksted

Kig forbi vores hyggelige værksted, og lad os få din bil gjort lækker og skinnende igen, uden at det kommer til at koste dig en formue. Ring på telefon 51 33 85 35 eller skriv en e-mail til os på mk.autolakering@gmail.com.

ÅBNINGTIDER

Man – tors: 07.00 – 16.00
Fre: 07.00 – 12.00
Lør: Lukket
Søn: Lukket