Billakering til en god pris

Midt på Sjælland – tæt på dig

Professionel industrilakering

Vi udfører lakering på mange forskellige overflader

MK Autolakering løser en lang række forskellige lakeringsopgaver inden for industrilakering. Det kan bl.a. være alt fra lakering af døre og skabslåger til lakering af møbler, maskiner og butiksinventar. Det kan også være lakering på overflader af træ, aluminium, stål og diverse kunststoffer.

Vi holder til i Store Merløse, men har også udført industrilakering for kunder i f.eks. Roskilde, Ringsted, Holbæk og mange andre steder.

Pust liv i dit køkken med industrilakering

Har du længe haft en overvejelse om at få lavet nyt køkken? Det kan f.eks. være, at køkkenbordet er blevet helt slidt, eller du kan se, at gulvet ikke er lige så skinnende, som det engang var.

Problemer ligger i den store kapitalindsprøjtning, der ligger i det. Hvad hvis vi så fortæller dig, at der er en meget billigere og aktuel løsning, som kan forvandle dit gamle køkken til et nyrenoveret køkken – men stadig beholder den gamle æstetik og det personlige præg?

Det handler helt enkelt om en industrilakering og renovering, og kræver selvfølgelig et flot håndarbejde, en god kvalitet samt en super service, som vi kan stå inde for. Budgettet bliver langt mindre end at investere i et nyt køkken, og vi garanterer, at det er den absolutte bedste løsning på dit køkkenproblem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om mulighederne for industrilakering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, som netop passer til dit behov og budget, uanset om du er interesseret i autolakering, industrilakering eller vådlakering. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular og vi ringer dig op indenfor 24 timer omkring dine behov. Ud fra den samtale, vil vi kunne give dig et uforpligtende tilbud. Kan du ikke vente?

Så ring til os på 51 33 85 35.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kig forbi vores hyggelige værksted

Kig forbi vores hyggelige værksted, og lad os få din bil gjort lækker og skinnende igen, uden at det kommer til at koste dig en formue. Ring på telefon 51 33 85 35 eller skriv en e-mail til os på mk.autolakering@gmail.com.

ÅBNINGTIDER

Man – tors: 07.00 – 16.00
Fre: 07.00 – 12.00
Lør: Lukket
Søn: Lukket