Autolakering midt på Sjælland

Trænger din bil til at blive frisket op?

Er du en af de utallige personer der længe gerne ville have en ny bil, men simpelthen ikke har råd? Vi kender nok alle til at den nye lækre bil man har set hos bilhandleren ser fristende ud. Man har dog allerede en bil som fungerer uden problem, men tanken om, hvordan den bil man har set på lysner op, uden ridser og den flotte matte farve der giver bilen et flot gylden look.

Det kan faktisk sagtens lade sig gøre hos os. Med en autolakering kan din bil gå fra at ligne en ældre model, til en splinterny bil. Hvis bilen fungerer, men blot mangler en kærlig hånd til yderdelen, vil vi også foreslå at give den en autolakering.

Her hos MK Autolakering kan vi hjælpe dig og din bil på vej mod en “ny” bil uden de store omkostninger. I de fleste tilfælde er en autolakering den rigtige vej at gå hvis bilen stadigvæk kører uden problem, men bilen har fået en slidt lakering, nogle ridser, og det ydre ligner ikke den bil du købte bare for 1-2 år siden.

Kig forbi vores hyggelige værksted, og lad os få din bil gjort lækker og skinnende igen, uden at betale en formue.

På telefon 51 33 85 35 finder I os eller skriv en mail til os på mk.autolakering@gmail.com

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular og vi ringer dig op indenfor 24 timer omkring dine behov. Ud fra den samtale, vil vi kunne give dig et uforpligtende tilbud. Kan du ikke vente?

Så ring til os på 51 33 85 35 .

    Trænger din bil til at blive frisket op?

    Du behøver ikke andet end at ringe til os på: 51 33 85 35 eller skrive en mail til os på: mk.autolakering@gmail.com

    Kontakt os i dag